Suroviny:
• 4 velká rajčata
• 1 mrkev
• kousek celeru
• kousek petržele
• 1 cibule
• 500g passaty (loupaná pasírovaná rajčata, lze použít i protlak či plechovku s loupanými rajčaty)
• 2 lžíce třtinového cukru
• 3 kuličky pepře
• 3 kuličky nového koření
• 1 celá skořice
• 2 bobkové listy
• řepkový olej
• řepkový olej
2. Přilijte pasírovaná rajčata a sklenici vody a nechejte 30 minut vařit. Nakonec vyndejte koření a polévku rozmixujte. Podávejte s nastrouhaným sýrem, bazalkou a pečivem.
Takto připravená polévka je krásně sladkokyselá, pokud máte radši sladší, libovolně si ji přislaďte cukrem či datlovým sirupem.
- Broccoli
Na takovéhle polévky sice nejsem, ale tahle vypadá opravdu chutně! :)
OdpovědětVymazatDenisse Beauty
Doma děláme hodně podobnou a určitě je tak dobrá jako ta naše!:)
OdpovědětVymazatJe super vidět další bloggery s recepty, které jsou dostupné a vypadají i chutně! Super, určitě vyzkouším :).
OdpovědětVymazatTo mě moc těší, děkuji! :)
Vymazat